Naisjärjestöjen keskusliitto Twitterissä Naisjärjestöjen keskusliitto Facebookissa
 

Osaavat JA VAIKUTTAVAT NAISET vaalivat ja RAKENTAVAT YHTEISTYÖSSÄ TASA-ARVOISta ja kestävää YHTEISKUNtaa

 
 
 

Vuosikokoukset

 

Naisjärjestöjen Keskusliiton sääntömääräinen vuosikokous pidetään maanantaina 20.11.2017 klo 17.30 Tiedekeskus Heurekassa, osoitteessa Tiedepuisto 1, Vantaa. Kokous on vaalikokous, jossa valitaan neljä hallituksen jäsentä erovuoroisten tilalle toimikaudelle 2018 – 2020. Lisäksi kokouksessa käsitellään liiton sääntöjen 9 §:n mukaiset asiat sekä muissa asioissa muutokset jäsenkunnassa ja vuosikokouksen julkilausuma, joka toimitetaan jäsenjärjestöille ennen kokousta.

Toivotamme teidät tervetulleiksi klo 15 alkaen tutustumaan Tiedekeskus Heurekan ja tulevaisuustalo Sitran yhteiseen Seitsemän sisarusta tulevaisuudesta –näyttelyyn ja sen jälkeen alkavaan keskustelutilaisuuteen kuulemaan ja keskustelemaan perhevapaauudistuksesta THL:n tutkimuspäällikkö Minna Salmen johdolla.

Vuosikokousposti on lähetetty jäsenjärjestöille sähköpostilla 6.11.2017. 

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu vuosikokoukseen 13.11. mennessä TÄÄLLÄ

Kutsu sääntömääräiseen vuosikokoukseen 20.11.2017

LIITTEET          Esityslista
                         Ehdotus toimintakertomukseksi vuodesta 2016
                         Ehdotus toimintasuunnitelmaksi vuodelle 2018
                         Ehdotus jäsenmaksuiksi vuodelle 2018
                         Vaalivaliokunnan esitys
                         Ehdokasluettelo
                         Valtakirjalomake
                         Jäsenjärjestöt sekä niiden virallisten edustajien lukumäärät vuonna 2017
                         OhjelmaNaisjärjestöjen Keskusliiton sääntömääräinen vuosikokous järjestetään maanantaina 20.11.2017 Tiedekeskus Heurekassa VantaallaKokous on vaalikokous, jossa valitaan neljä hallituksen jäsentä erovuoroisten tilalle toimikaudelle 2018 – 2020.

Kutsu asettaa ehdokkaita Naisjärjestöjen Keskusliiton hallitukseen on lähetetty jäsenjärjestöjen edustajille sähköpostitse 9.6.2017. Ehdokaslomake tulee palauttaa täytettynä ja virallisten nimenkirjoittajien allekirjoittamana pyydettyine liitteineen keskusliiton toimistoon 9.10.2017 klo 16.00 mennessä joko skannattuna toimisto (at) naisjarjestot.fi tai kirjepostilla osoitteeseen Fredrikinkatu 39 C 22 00120 Helsinki.

ILMOITTAUTUMINEN VUOSIKOKOUKSEEN

Vaalivaliokunnan kirje jäsenjärjestöille

Ehdokaslomake

Liite 1. Järjestön vastaukset

Liite 2. Hallitusehdokkaan vastaukset

Liite 3. Hallitusehdokkaan yhteystiedot (ei julkinen)

Liite 4. Ehdokkaan kuva

Liite 5. Naisjärjestöjen Keskusliiton hallituksen kokoonpano 2017


Naisjärjestöjen Keskusliiton sääntömääräinen syyskokous ja keskustelutilaisuus ”Naiset kansallisessa ja globaalissa taloudessa”  järjestetään torstaina 17.11.2016 Nordean Vanhassa Pankkisalissa (Aleksanterinkatu 36 B, Helsinki). Juhlistamme samalla myös 105-vuotiasta Naisjärjestöjen Keskusliittoa.

Kokous on vaalikokous, jossa valitaan neljä hallituksen jäsentä erovuoroisten tilalle toimikaudelle 2017 – 2019. Lisäksi kokouksessa käsitellään PRH:n ennakkotarkastama ja kevätkokouksen ensimmäisessä käsittelyssä hyväksymä hallituksen esitys keskusliiton sääntömuutokseksi.

Syyskokousposti on lähetetty jäsenjärjestöille 2.11.2016. 

Lämpimästi tervetuloa!

Naisjärjestöjen Keskusliitto - Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry


Kutsu sääntömääräiseen syyskokoukseen

LIITTEET              Esityslista

                             Ehdotus toimintasuunnitelmaksi vuodelle 2017

                             Ehdotus jäsenmaksuiksi vuodelle 2017

                             Vaalivaliokunnan esitys ja ehdokasluettelo

                             Sääntömuutosesitys, PRH:n ennakkotarkastama

                             Valtakirjalomakkeet

                             Jäsenjärjestöt sekä niiden virallisten edustajien lukumäärät vuonna 2016

                             Ohjelma ja kutsuHaluatko vaikuttaa Naisjärjestöjen Keskusliitossa? Nyt tarjolla vaikuttamisen paikkoja osaaville naisille!

Naisjärjestöjen Keskusliiton asioista päättää ja liittoa edustaa hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja ja 12 muuta jäsentä. Hallituksen puheenjohtajana toimii kansanedustaja Eva Biaudet. Jäsenjärjestöillämme on nyt mahdollisuus asettaa ehdokkaita liiton hallitukseen syyskokouksessa 17.11.2016 toimitettavaa erovuorossa olevien hallituksen jäsenten vaalia varten. Kokouksessa erovuoroisten tilalle valitaan neljä hallituksen jäsentä kolmivuotiskaudeksi 2017–2019.

Naisjärjestöjen Keskusliiton hallitusjäsenyys tarjoaa näköalapaikan tasa-arvotyöhön ja mahdollisuuden ohjata Suomen suurinta, 58 jäsenjärjestön ja niiden 400 000 jäsenen verkostoa. Hallitus kokoontuu noin kahdeksan kertaa vuodessa. Toivomme runsaasti ehdokkaita eri-ikäisistä ja -taustaisista naisista koko jäsenjärjestöjemme kirjosta. Välitättehän siis tietoa vaaleista järjestöissänne!

Liiton kevätkokouksessa valitun vaalivaliokunnan kirje sekä ehdokaslomake liitteineen on toimitettu jäsenjärjestöjen puheenjohtajille ja sihteereille kirje- ja sähköpostitse. Kirje ja ehdokaslomake liitteineen löytyy myös Naisjärjestöjen Keskusliiton internetsivuilta. Ehdokaslomake tulee palauttaa täytettynä ja virallisten nimenkirjoittajien allekirjoittamana pyydettyine liitteineen keskusliiton toimistoon 14.10.2016 klo 16.00 mennessä joko skannattuna (toimisto@naisjarjestot.fi) tai kirjepostilla osoitteeseen Naisjärjestöjen Keskusliitto, Fredrikinkatu 39 C 22, 00120 Helsinki.

Naisjärjestöjen Keskusliiton arvot: Sukupuolten välinen tasa-arvo * Avoimuus ja yhdenvertaisuus * Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton * Moniäänisesti yhteistyössä toimiva * Rohkeasti kantaa ottava


Vaalivaliokunnan kirje jäsenjärjestöille

Ehdokaslomake

Liite 1: Järjestön vastaukset

Liite 2: Hallitusehdokkaan vastaukset

Liite 3: Ehdokkaan yhteystiedot

Liite 4: Ehdokkaan kuva

Liite 5: Naisjärjestöjen Keskusliiton hallitus 2016
 
 
  • We All
  • Wihuri-logo
  • OKMlogo
  • Naisten ääni
 
 
 
 
 
login Synergia Foxy